Το Brazilian BondBuilder b3* είναι ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό εργαλείο που αποδεικνύεται κλινικά ότι διεισδύει στον φλοιό των μαλλιών και επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που διασπώνται κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών χρωμάτων.

Η σύνδεση γίνεται με τη χρήση ενός συστήματος άνυδρης παροχής και ειδικά κατασκευασμένου συμπολυμερούς που βοηθάει στη μείωση των βλαβών και διατηρεί το χρώμα χωρίς αλλαγή στον προγραμματιστή (οξυζενέ) και χωρίς πρόσθετο χρόνο επεξεργασίας.

bond b3

Το πρόβλημα

Η ζημιά οφείλεται σε συνδυασμό πολλών παραγόντων, όχι μόνο από τις χημικές υπηρεσίες, το καθημερινό στυλ ή το περιβαλλοντικό άγχος.

Όταν τα μαλλιά είναι χρωματισμένα ή με ανταύγειες οι δεσμοί που συγκροτούν το σύμπλεγμα των κυτταρικών μεμβρανών σπάνε έτσι ώστε το χρώμα να μπορεί να εναποτεθεί είτε να αφαιρεθεί.

Καθώς το σύμπλεγμα κυτταρικής μεμβράνης επιστρέφει, πολλοί από αυτούς τους κρίσιμους δεσμούς δεν επανέρχονται oδηγώντας έτσι στην ταχεία επιδείνωση των κυττάρων επιδερμίδας και φλοιού που είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη της εσωτερικής δομής των τριχών.

Αποτελέσματα

Η ανάμειξη της Brazilian BondBuilder b3 σε όλες τις συνθέσεις χρωμάτων βοηθά αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ακεραιότητας των μαλλιών.

Ως αποτέλεσμα έχουμε την αισθητή μείωση του σπασίματος της τρίχας κατά την εφαρμογή των υπηρεσιών χρώματος, με τα μαλλιά να είναι αισθητά υγιέστερα και πιο ανθεκτικά και το χρώμα πιο ζωντανό και με μεγαλύτερη διάρκεια.

  • Προλαμβάνει τη φθορά κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών βαφής
  • Ενάντια στη κυτταρική φθορά της επιφάνειας και του πυρήνα της τρίχας
  • Δε χρειάζεται αλλαγή στο οξειδωτικό (οξυζενέ)
  • Μειώνει δραστικά τα σπασίματα
  • Ενισχύει την κάλυψη των λευκών
  • Βελτιώνει την επικάθηση των χρωστικών
  • Απόλυτα συμβατό με όλες βαφές/αποχρωματιστικά