Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη θεραπεία με κερατίνη…

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη θεραπεία με κερατίνη

Εάν επιθυμείτε να έχετε ίσια και απαλά μαλλιά, οι θεραπείες με βάση την κερατίνη είναι η καλύτερη λύση.

Εάν επιθυμείτε να έχετε ίσια και απαλά μαλλιά, οι θεραπείες με βάση την κερατίνη είναι η καλύτερη λύση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με κερατίνη είναι εντυπωσιακά και για αρκετό διάστημα τα μαλλιά σας είναι ίσια και λαμπερά. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε την κερατίνη, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

 

         Τι είναι η κερατίνη? Είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά.

 

–          Πώς λειτουργεί: Ο κομμωτής σας βάζει το προϊόν στα μαλλιά σας και με τη βοήθεια της πρέσας «κλειδώνει» την κερατίνη στην τρίχα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά ή και περισσότερο, αναλόγως του μήκους των     μαλλιών.

–          Εξοικονόμηση χρόνου: Εάν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας, η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 40-60% του χρόνου ισιώματος.

–          Φριζάρισμα: Ξεχάστε το ενοχλητικό φριζάρισμα μετά τη θεραπεία με κερατίνη. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ίσια.

–          Λούσιμο: Όταν κάνετε τη θεραπεία δεν πρέπει να λουστείτε για 3-4 ημέρες κι αυτό επειδή το προϊόν χρειάζεται χρόνο για να δράσει.

–          Συντήρηση: Θα πρέπει μετά τη θεραπεία να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό νάτριο, ώστε να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

–          Διάρκεια: Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν 3-4 περίπου μήνες ανάλογα με τον τύπο μαλλιών.

 

Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Περισσότερα…

 

Εάν πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση, όπως ψωρίαση ή σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας πριν κάνετε τη θεραπεία.

Source: onmed.gr