Περιεχόμενα:

Η Qiqi, αποτελεί τη συνέχεια της Kerrin και αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη, την εξέλιξη και τον μετασχηματισμό της εταιρείας. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινοτόμες φόρμουλες, καθώς έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών, με αποτέλεσμα να εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στους επαγγελματίες κομμωτές, όσο και στους πελάτες.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
 
Μια υπέροχη φιλοσοφία
Στην Qiqi εργάζονται σκληρά και πάντα με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με ευέλικτες και καινοτόμες φόρμουλες. Με πολλά χρόνια αφοσιωμένης έρευνας πάνω στις συνθέσεις που ευεργετούν τα μαλλιά, στοχεύουν πάντα στην παρασκευή έξυπνων προϊόντων, που όχι μόνο μεταμορφώνουν το στυλ, αλλά περισσότερο αναζωογονούν και τονώνουν.
Qiqi Vega

Η Qiqi Vega, μια φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει φυσικά, ίσια, δυνατά, απαλά και ευκολοχτένιστα, είτε πρόκειται για μόνιμο αποτέλεσμα, είτε το αποτέλεLOVE σμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών. Η πιο σύγχρονη τεχνολογία της προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, με μεγάλη διάρκεια, χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

3dproteinsystem Page 1 Image 0001

Τώρα είναι εφικτό να έχει κάθε επαγγελματίας κομμωτής μια ισιωτική θεραπεία που δεν απελευθερώνει xημικά αέρια στον χώρο και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον του. Χωρίς τοξικά συστατικά και ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων, που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin στην σύνθεσή της, αντιδρά απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς την τρίχα σε ίσια και ισχυρή με τον πιο ευγενικό και αποτελεσματικό τρόπο.
 
Qiqi Vega Straightening Treatment
Υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία μαλλιών, φιλική προς το περιβάλλον και χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Για μόνιμα ή ημιμόνιμα αποτελέσματα.

Screenshot 2020 12 21 160918

 

 
«Η αλλαγή ονόματος της Kerrin Beauty αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό της εταιρείας μας. Η Qiqi δημιουργεί νέους κανόνες στην επαγγελματική αγορά ισιώματος και φροντίδας των μαλλιών. Χωρίς κρυφές έννοιες ή μυστηριώδεις φιλοσοφίες πίσω από αυτό, είναι το τέλειο ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας να επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.»
-Aaron Lisani, Qiqi’ s Founder

ΠΗΓΗ: myextension.gr

Έλενα Φοίβη ☮️