Angelopouloshair slider kerrin

 

KerrinX – Ποιοι είμαστε?

Είμαστε μια εταιρεία με ένα ξεκάθαρο όραμα: να φέρουμε επανάσταση στις θεραπείες κερατίνης αναπτύσσοντας καινοτόμες, ιδιαίτερες, οικολογικές και ακίνδυνες θεραπείες μαλλιών για επαγγελματική χρήση.

Έπειτα από δύο (2) χρόνια έρευνας και ανάπτυξης συστατικών σε όλο τον κόσμο και δεκάδες εκδοχές προϊόντων, η kerrin κατάφερε να αποφύγει οποιαδήποτε χρήση επικίνδυνων συστατικών και έκανε τα προϊόντα της απολύτως ακίνδυνα για επαγγελματική χρήση.

Χρησιμοποιώντας όχι μόνο ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα και αλλά και προηγμένη διαδικασία παραγωγής η kerrin έχει αναπτύξει μια καταπληκτική θεραπείες: την kerrin X. Και το προϊόν βασίζεται στο σύμπλεγμα γλυοξυλικού οξέος και βοτάνων.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών δημιουργεί εξαιρετικά ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες χωρίς να καταστρέφει τη δομή των μαλλιών.

Το γλυοξυλικό οξύ είναι μία οικολογική οργανική ένωση αμινοξέων που ισιώνει και δυναμώνει τα μαλλιά, ενώ εισχωρεί σε ολόκληρη την τρίχα, τρέφοντας και ενυδατώνοντάς τη. Έτσι βελτιώνεται η απαλότητα των μαλλιών και αντέχουν περισσότερο τη θερμότητα. Τα μαλλιά τιθασεύονται καλύτερα και μπερδεύονται λιγότερο κατά το βούρτσισμα είτε όταν είναι υγρά είτε στεγνά.

Η θεραπεία kerrin X σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε το επιθυμητό αποτελέσμα, είτε απόλυτο ίσιωμα, είτε χωρίς φριζάρισμα, ενώ το στυλ των μαλλιών διατηρείται χωρίς να καταστρέφεται ο μυελός.
Θεραπεία kerrin X

Κάνει τα μαλλιά εξαιρετικά ίσια και απαλά ενώ βοηθάει στην αποκατάστασή τους καθώς και στο να έχουν μαλακή υφή μετά τη θεραπεία. Η αποκλειστική φόρμουλα του υψηλών επιδόσεων προϊόντος μας έχει αναπτυχθεί από ειδικούς και έχει δοκιμαστεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες κομμωτές, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα για τους απαιτητικούς επαγγελματίες.

Το προϊόν παρέχει φυσικό αποτέλεσμα απαλότητας, απόλυτο ίσιωμα και λουκ χωρίς φριζάρισμα. Αυτή η φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών συμπεριλαμβανομένων των βαμμένων ή των μαλλιών που έχουν υποβληθεί σε χημική διεργασία, με μια σύντομη διαδικασία 70 λεπτών που δίνει ίσια μαλλιά για 3–5 μήνες.

Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη για τα εξαιρετικά φριζαρισμένα. Ειδικά για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά με ντεκαπάζ.

• Εφαρμογή 70 λεπτών
• Για όλους τους τύπους μαλλιών
• Αποτέλεσμα που διαρκεί 3-4 μήνες

Οδηγίες χρήσης για θεραπεία ισιώματος

Η θεραπεία kerrin X ισιώνει και γεμίζει τον φλοιό της τρίχας με μεγάλη συγκέντρωση κερατίνης η οποία εισχωρεί σε όλη τη δομή της τρίχας.

ΛΟΥΣΙΜΟ
Λούστε τα μαλλιά σας δύο φορές με clarifying shampoo 9 pH και αφήστε για το για 10 λεπτά. Αυτά τά σαμπουάν έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να προετοιμάζουν τα μαλλιά για μια καθαρή περιποίηση. Βεβαιωθείτε ότι τρίβετε όλο το τριχωτό και ξεπλύνετε σχολαστικά.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Στεγνώστε τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας μόνο μία πετσέτα και αφήστε τη να απορροφήσει καλά το νερό. Στεγνώστε τα μαλλιά κατά περίπου 40–50%. Αυτό διασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα έχουν ακριβώς όση υγρασία χρειάζονται προκειμένου να απλωθεί η θεραπεία σωστά χωρίς να δημιουργηθεί κορεσμός. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σε 3–4 τμήματα έτσι ώστε να μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

Σε ένα μικρό μπωλ, ρίχνετε περίπου 50–75 g και εφαρμόζετε ομοιόμορφα σε τούφες 1–2 εκατοστών, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες με πινέλο εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε χτένα για να απλώσετε τη θεραπεία στα μαλλιά και να βεβαιωθείτε ότι έχει απλωθεί ομοιόμορφα. Ψεκάστε νερό για να βρέξετε τα μαλλιά αν στεγνώσουν κατά την εφαρμογή. Κάντε τα μαλλιά κότσο και χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σκουφάκι για να τα καλύψετε. Περιμένετε 15 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η θεραπεία.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

Βάλτε το πιστολάκι σε μεσαία θερμοκρασία και μέγιστη ισχύ. Ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με αραιά δόντια (όχι στρογγυλή βούρτσα) για να στεγνώσετε τελείως τα μαλλιά.

ΣΙΔΕΡΟ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ

Χρησιμοποιήστε επαγγελματικό σίδερο ισιώματος που φτάνει τους 230°C. Ξεκινώντας από τον αυχένα ισιώστε τα μαλλιά από τη ρίζα, παίρνοντας τούφες 1 εκ. και χρησιμοποιήστε την ίδια πίεση σε όλο το μήκος της τρίχας. Επαναλάβετε 2–3 φορές (δεν χρειάζονται περισσότερα περάσματα) σε κάθε τούφα μέχρι να εμφανιστεί η λάμψη. Για λεπτά μαλλιά ή μαλλιά με ντεκαπάζ ή ανταύγειες χρησιμοποιήστε 200°C.

ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΒΓΑΛΜΑ

Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν για 5 λεπτά και λούστε τα με ένα σαμπουάν χωρίς θειούχα άλατα. Βεβαιωθείτε ότι ξεβγάζετε τα μαλλιά με κρύο νερό.

Στη συνέχεια απλώστε με μέτρο μία μάσκα χωρίς θειούχα άλατα. Αφήστε τη μάσκα στα μαλλιά για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε ξανά με κρύο νερό. Μπορείτε να λούσετε τα μαλλιά την ίδια μέρα, όμως για να διασφαλίσετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα συνιστούμε να λουστούν την επόμενη μέρα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα χωρίς θειούχα άλατα για να παρατείνετε τα απαλά και μεταξένια μαλλιά που έχετε ως αποτελέσματα της θεραπείας.

Οδηγίες χρήσης εξάλειψης φριζαρίσματος

Λούστε τα μαλλιά με clarifying shampoo 9 pH. Σκουπίστε τα πολλά νερά με πετσέτα. Εφαρμόστε το προϊόν όπως και στη θεραπεία ισιώματος.

Μετά την εφαρμογή, περιμένετε 30 λεπτά με το σκουφάκι. Στεγνώστε με βούρτσα με αραιά δόντια όπως στη θεραπεία ισιώματος. Δεν περνάτε πρέσα.

Λούζετε όπως και στη θεραπεία ισιώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ
• Πάντα ανακινείτε το μπουκάλι πριν από κάθε εφαρμογή
• Πάντα κάνετε δοκιμή πριν εφαρμόσετε σε βαμμένα μαλλιά
• Ποτέ μην εφαρμόζετε το προϊόν απευθείας στο πρόσωπο
• Να μη χρησιμοποιείται σε πελάτες με ερεθισμένο τριχωτό
ή με ανοιχτές εκδορές