«Η αλλαγή ονόματος της Kerrin Beauty αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη και το μετασχηματισμό της εταιρείας μας. Η Qiqi δημιουργεί νέους κανόνες στην επαγγελματική αγορά ισιώματος και φροντίδας των μαλλιών. Χωρίς κρυφές έννοιες ή μυστηριώδεις φιλοσοφίες πίσω από αυτό, είναι το τέλειο ξεκίνημα ενός ταξιδιού στο οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας να επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.»

Aaron Lisani, Qiqi’s Founder

Η Qiqi Vega η καλύτερη μόνιμη ισωτική μαλλιων της αγοράς, αποτελεί τη συνέχεια της Kerrin και αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη, την εξέλιξη και το μετασχηματισμό της εταιρείας. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας με καινοτόμες φόρμουλες, καθώς έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών, με αποτέλεσμα να εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στους επαγγελματίες κομμωτές, όσο και στους πελάτες

Μια υπέροχη φιλοσοφία

Στην Qiqi Vega εργάζονται σκληρά και πάντα με στόχο τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με ευέλικτες και καινοτόμες φόρμουλες. Με πολλά χρόνια αφοσιωμένης έρευνας πάνω στις συνθέσεις που ευεργετούν τα μαλλιά, στοχεύουν πάντα στην παρασκευή έξυπνων προϊόντων, που όχι μόνο μεταμορφώνουν το στυλ, αλλά περισσότερο αναζωογονούν και τονώνουν.


before after
before after2

Η Qiqi Vega, μια φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει φυσικά, ίσια, δυνατά, απαλά και ευκολοχτένιστα, είτε πρόκειται για μόνιμο αποτέλεσμα, είτε το αποτέλεσμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών. Η πιο σύγχρονη τεχνολογία της, προσφέρει τέλεια αποτελέσματα, χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα η Qiqi Vega

 

Είναι φυτική-οξέα ΦΡΟΎΤΩΝ
 
✅Διαρκεί έως 9 μήνες
 
✅Μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα ή στην πισίνα!
 
✅Μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε τα μαλλιά μας πρόκα ή
φυσικά.
 
?Σε ταλαιπωρημένα με λεπτή τρίχα
 
?Σε σπαστά
 
?Σε σγουρά έως και Αφρικάνικο
 
Κανένας π ε ρ ι ο ρ ι σ μ ό ς.
 
Δεν βάζουμε τα μαλλιά μας στον γύψο
 
✅Βαφή την ίδια μέρα και ανταύγειες μετά από δύο εβδομάδες
 
Με ενίσχυση του χρώματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 


Τώρα είναι εφικτό να έχει κάθε επαγγελματίας κομμωτής μια ισιωτική θεραπεία που δεν απελευθερώνει χημικά αέρια στο χώρο και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον του. Χωρίς τοξικά συστατικά και ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων, που δημιουργείται αποκλειστικά από την Qiqi στη σύνθεσή της, αντιδρά απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντας την τρίχα σε ίσια και ισχυρή με τον πιο ευγενικό και αποτελεσματικό τρόπο.
unnamed

 

Έλενα Φοίβη ☮️